Dyk

Dykkurser
Dykutrustning
Service och kontroll
Uthyrning
 

Klicka här för bilder

Leverantörer

Aeris

AuP

Hollis

Lavacore

Oceanic

Ocean Pro

Vi finns på facebook

Facebook

EFR

 

 

 

Dykerfarenhet sedan 1988

Lars-André HeggumLasse började dyka 1988, inspirerad av Jaques-Yves Cousteaus filmer. Dykningen har blivit den aktivitet Lasse använder för meditation och som energikälla. Varje dyk ger ny energi för nya tag och utmaningar.

Lasse är idag PADI MSDT-instruktör och anordnar dykkurser från grundkurs till Divemaster samt ett flertal ämneskurser. Vidareutbildning inom dykning såväl som inom byggnation är viktigt för Lasse och hans samarbetspartners och vi strävar alltid after att vidareutveckla vår verksamhet.   

Vi samarbetar med ett flertal fristående professionella Divemasters och instruktörer, både när det gäller dykning och förstahjälpen. I februari 2011 anordnade vi en förstahjälpen-kurs för 400 personer fördelat på två dagar. Det var ett stort, utmanande och lyckat arrangemang i samarbete med Strömstads räddningstjänst som stod för brandsläckningsövningen. Kunden för arrangemanget var norska Baneservice AS.

Stolta över de dykare vi certifierar

Vi är stolta över de dykare vi certifierar, och kan med gott samvete skicka de nyutbildade dykarna vidare till nya dykupplevelser med oss och andra, som oftast för vi dom vidare till Strömstads Sportdykarklubb om detta är en geografisk rätt dykmiljö för den nya dykaren, annars har vi kontakter och kan förmedla bra dykmiljö runt om i hela världen. Många av dykarna kommer tillbaka och gör sina vidareutbildningar hos oss, det är alltid en stor känsla att se hur dykarna utvecklar sig.

PADI Dive Center i Strömstad

Vi har PADI dykutbildningar och säljer produkter av hög kvalitet. Vi erbjuder även service av utrustning, tryckprovning och luftfyllning. Du kan även hyra dykutrustning av oss.

Padi Dive Center

Samarbetspartners inom dyk och förstahjälpen

Vi har många goda samarbetspartners inom dykning och förstahjälpen utbildning. Några exempel är: Ett bra gäng fristående instruktörer och divemasters, Team Blue Immersion Sweden, World Dive Team, Oceanic Sweden, Gas & Pusteservice AS, Si Tech, Analox, Strömstads Räddningstjänst och Strömstads Sportdykarklubb som hjälper oss att vidareutveckla nya dykare